Hi, my name is HAAS

Er was eens…

Al meer dan 75 jaar krijgen Finse aanstaande moeders een doos van de overheid, die dient als kraampakket voor hun toekomstige baby. De doos bevat kleding, beddengoed en andere essentials. Bovendien zit er een matrasje bij, zodat de doos gebruikt kan worden als wiegje. Hierdoor kent Finland al jaren één van ’s werelds laagste kindersterftecijfers en krijgen alle Finse kinderen, van alle sociale achtergronden, een eenvoudige, veilige en gelijke start in het leven.

Inspiratie & toewijding

Als moeder weet ik als geen ander hoe het is om tijdens je zwangerschap en kraamtijd overladen te worden met kraamcadeaus. Sommige zijn super, maar sommige stonden niet bepaald op m’n wensenlijst. Zo zonde. HAAS is het geschenk dat ik zou hebben gewenst toen ik zelf zwanger was en een uitkomst voor iedereen die na mij mama, oma of “tante” wordt.
Het is het ideale kraamcadeau om te geven en geweldig om te krijgen!

Het traditionele kraampakket in een modern jasje

HAAS is een giftbox vol mooie, unieke en essentiële producten voor mama’s en baby’s (to be). Van geboortepakje, knuffel en doek tot boek, huidverzorging en sieraad. Bovendien wordt de grootste box geleverd met een matrasje, waardoor deze, geïnspireerd op Finse traditie, als wieg gebruikt kan worden. Een praktisch, milieuvriendelijk en budgetvriendelijk alternatief ten opzichte van andere wiegjes. De mama & babydoos is verkrijgbaar in een aantal door HAAS persoonlijk geselecteerde varianten, maar kan ook naar eigen wens worden samengesteld, van een kleine box met een kleinigheidje, tot een grote box met matras en lakensetje, tot een “over the top box” met alles erop en eraan om moeder en baby te verwennen.

Think inside the box

Kortom, een perfect kraamcadeau voor iedere cadeaugever en voor elk gewenst cadeaumoment. Het uitpakken van de box is al een feestje op zich, maar de verpakking is daarna herbruikbaar als wieg, opbergdoos en herinneringendoos. Hierdoor is het letterlijk
een cadeau voor het leven, een speciale plek om herinneringen te creëren, te verzamelen en
te bewaren, die van generatie op generatie doorgegeven en voor altijd gekoesterd kunnen worden.

Create stories, collect memories, keep treasures, save words, capture moments, make wishes, catch dreams

Liefs, HAAS